Ultramar bv

Ultramar bv reinigt op een professionele wijze zeilen, tenten, parasols, bootkappen, zonwering, kites, cabrioletkappen, enz.

Naast een uitgebreide web shop voor schoonmaakproducten zijn de te reinigen delen door dealers aan te bieden doormiddel van een orderinvoer systeem, Ultrawash.

Na het invoeren van de gegevens krijgt de dealer een order bevestiging en pakbon met barcode. Ultramar bv verzorgt het transport en via het barcode systeem wordt de order verwerkt. Doordat elk aangeleverd deel een barcode krijgt is het mogelijk om uitgebreide status rapportage te maken, waardoor de productie gestroomlijnd wordt en de levering altijd op tijd plaats vindt. Tijdens de productie wordt voor elk deel de status bijgehouden. Aan het einde van het proces wordt de dealer op de hoogte gebracht dat de order klaar is.  Alle communicatie met de dealers is via e-mail en daar is facturatie er een van.

Ultrawash is een .Net applicatie op maat gemaakt voor Ultramar bv. Door samen met de klant goed door te nemen wat de wensen zijn is er in een korte tijd een orderbegeleiding systeem ontwikkelt. Door een solide basis neer te leggen is het mogelijk om later naar de wens van de klant modules toe te voegen die de functionaliteit ten goede komt. Dit zonder herontwikkeling van de bestaande reeds ontwikkelde software.

Ultramar Zeil & Tent Wasserij: www.zeilwasserij.nl

 

Comments are closed.